OyunPress
Yönetici
- Konu Yazar
Bu kategori oyunlarda karşılaşılan zor boss savaşları, görevler ve ilerleme sorunları hakkında yardım alınması için oluşturulmuştur. Oyuncuların daha hızlı ve doğru şekilde yardım alabilmesi için aşağıdaki kurallara uyulması gerekir.
Bu kuralların amacı Boss / Görev Yardımı kategorisinin oyuncuların oyunlarda takıldıkları noktaları çözebileceği yardım odaklı ve düzenli bir bilgi alanı olarak kalmasını sağlamaktır.
- Açılan konular boss savaşları, görevler veya oyun içi ilerleme sorunları ile ilgili olmalıdır.
- Yardım isteyen kullanıcılar konunun hangi oyuna ait olduğunu başlıkta belirtmelidir.
- Konu başlıkları sorunu açık ve anlaşılır şekilde ifade etmelidir.
- Yanıltıcı veya gereksiz büyük harf kullanılan başlıklar moderasyon tarafından düzenlenebilir.
- Aynı sorun için farklı kullanıcılar yeni konular açabilir ancak aynı kullanıcı tarafından tekrar tekrar konu açılması önerilmez.
- Yardım isteyen kullanıcıların mümkünse görev adı, boss adı veya oyun bölümü gibi detayları paylaşması önerilir.
- Sorunun daha iyi anlaşılması için ekran görüntüsü veya ek bilgi paylaşılması tavsiye edilir.
- Yardım eden kullanıcılar açıklayıcı ve yapıcı cevaplar vermelidir.
- Tartışmalar sırasında diğer kullanıcılara karşı saygılı bir dil kullanılmalıdır.
- Hakaret, provokatif yorumlar ve kışkırtıcı paylaşımlara izin verilmez.
- Spam içerik, reklam veya alakasız bağlantılar paylaşılmamalıdır.
- Hile programları veya oyunun kurallarını ihlal eden içerikler paylaşılmamalıdır.
- Konu içinde korsan içerik veya yasa dışı bağlantılar paylaşılması kesinlikle yasaktır.
- Yanlış veya yanıltıcı bilgiler içeren paylaşımlar moderasyon tarafından düzenlenebilir.
- Aynı görev veya boss için farklı stratejiler paylaşılması teşvik edilir.
- Forum düzenini bozacak davranışlar moderasyon tarafından incelenebilir.
- Kurallara uymayan içerikler moderasyon ekibi tarafından düzenlenebilir veya kaldırılabilir.
Bu kuralların amacı Boss / Görev Yardımı kategorisinin oyuncuların oyunlarda takıldıkları noktaları çözebileceği yardım odaklı ve düzenli bir bilgi alanı olarak kalmasını sağlamaktır.