OyunPress
Yönetici
- Konu Yazar
Bu kategori OyunPress Forum’a yeni katılan üyelerin kendilerini tanıtması, diğer oyuncularla tanışması ve topluluğa dahil olması amacıyla oluşturulmuştur. Paylaşımların düzenli ve saygılı bir ortamda yapılabilmesi için aşağıdaki kurallara uyulması gerekir.
- Açılan konular üyelerin kendilerini tanıtması amacıyla olmalıdır.
- Tanıtım mesajlarında kullanıcı adı, oynadığınız oyunlar veya oyun ilgi alanlarınız hakkında bilgi paylaşabilirsiniz.
- İsterseniz hangi platformlarda oyun oynadığınızı (PC, PlayStation, Xbox, mobil vb.) belirtebilirsiniz.
- Konu başlıkları açık ve anlaşılır olmalıdır.
- Yanıltıcı veya gereksiz büyük harf kullanılan başlıklar moderasyon tarafından düzenlenebilir.
- Aynı kullanıcı tarafından birden fazla tanıtım konusu açılması önerilmez.
- Tanıtım konularında diğer üyelerle tanışmaya yönelik sohbet yapılabilir.
- Tartışmalar sırasında diğer kullanıcılara karşı saygılı bir dil kullanılmalıdır.
- Hakaret, provokatif yorumlar ve kışkırtıcı paylaşımlara izin verilmez.
- Spam içerik veya alakasız bağlantılar paylaşılmamalıdır.
- Reklam veya ticari amaçlı paylaşımlar bu kategori içinde yapılmamalıdır.
- Kişisel bilgilerinizi paylaşırken dikkatli olunması önerilir.
- Telefon numarası, adres gibi özel bilgilerin paylaşılması önerilmez.
- Başka kişilere ait özel bilgiler izinsiz şekilde paylaşılmamalıdır.
- Yeni üyelere karşı saygılı ve hoş karşılayıcı bir iletişim kurulması teşvik edilir.
- Tanıtım konularında topluluk kurallarına uygun şekilde sohbet edilebilir.
- Forum düzenini bozacak davranışlar moderasyon tarafından incelenebilir.
- Kurallara uymayan içerikler moderasyon ekibi tarafından düzenlenebilir veya kaldırılabilir.
- Moderasyon ekibi gerekli gördüğü durumlarda konuları taşıma veya düzenleme hakkına sahiptir.
- Bu kategori OyunPress topluluğuna katılan üyelerin birbirini tanıyabilmesi amacıyla oluşturulmuştur.