🎮 OyunPress Forum'a Hoş Geldiniz!

Yeni oyunları tartış, rehberleri keşfet ve diğer oyuncularla sohbet et. Katılmak için ücretsiz üyelik oluştur.

Ücretsiz Kayıt Ol

Oyun Performansı – Kategori Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OyunPress

Yönetici
Bu kategori oyunlarda yaşanan performans sorunları, FPS problemleri ve grafik ayarları hakkında bilgi paylaşımı ve yardım alınması için oluşturulmuştur. Paylaşımların düzenli ve faydalı olması için aşağıdaki kurallara uyulması gerekir.

1. Açılan konular oyun performansı, FPS sorunları veya grafik ayarları ile ilgili olmalıdır.
  2. FPS düşmesi, donma, lag ve optimizasyon sorunları bu kategori içinde paylaşılabilir.
  3. Konu başlıkları sorunu açık ve anlaşılır şekilde ifade etmelidir.
  4. Yanıltıcı veya gereksiz büyük harf kullanılan başlıklar moderasyon tarafından düzenlenebilir.
  5. Aynı sorun için farklı kullanıcılar yeni konular açabilir.
  6. Yardım isteyen kullanıcıların sistem özelliklerini (işlemci, ekran kartı, RAM vb.) belirtmesi önerilir.
  7. Sorunun daha iyi anlaşılması için oyun adı ve yaşanan performans sorunu detaylı şekilde açıklanmalıdır.
  8. Grafik ayarları, optimizasyon yöntemleri ve performans artırma ipuçları paylaşılması teşvik edilir.
  9. Tartışmalar sırasında diğer kullanıcılara karşı saygılı bir dil kullanılmalıdır.
  10. Hakaret, provokatif yorumlar ve kışkırtıcı paylaşımlara izin verilmez.
  11. Yanıltıcı veya doğruluğu bilinmeyen teknik bilgiler paylaşılmamalıdır.
  12. Spam içerik, reklam veya alakasız bağlantılar paylaşılmamalıdır.
  13. Zararlı yazılım veya şüpheli program bağlantıları paylaşılmamalıdır.
  14. Oyun performansını artırmaya yönelik güvenilir yöntemler paylaşılması önerilir.
  15. Oyun güncellemeleri ve optimizasyon sorunları hakkında paylaşımlar yapılabilir.
  16. Forum düzenini bozacak davranışlar moderasyon tarafından incelenebilir.
  17. Kurallara uymayan içerikler moderasyon ekibi tarafından düzenlenebilir veya kaldırılabilir.
Bu kuralların amacı Oyun Performansı kategorisinin oyuncular için performans sorunlarına çözüm bulunabilecek faydalı bir yardım alanı olarak kalmasını sağlamaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri