OyunPress
Yönetici
- Konu Yazar
Bu kategori oyunlarda ilerlemeyi kolaylaştıran rehberler, ipuçları, stratejiler ve bilgilendirici içeriklerin paylaşılması için oluşturulmuştur. Paylaşılan rehberlerin düzenli, anlaşılır ve faydalı olması için aşağıdaki kurallara uyulması gerekir.
Bu kuralların amacı Oyun Rehberleri kategorisinin oyuncular için faydalı ve bilgilendirici bir kaynak olarak kalmasını sağlamaktır.
- Açılan konular oyun rehberi, ipucu veya oyun içi stratejiler ile ilgili olmalıdır.
- Rehber içerikleri mümkün olduğunca açıklayıcı ve anlaşılır şekilde hazırlanmalıdır.
- Konu başlıkları rehberin içeriğini açık şekilde ifade etmelidir.
- Yanıltıcı veya gereksiz büyük harf kullanılan başlıklar moderasyon tarafından düzenlenebilir.
- Aynı oyun için farklı rehber konuları açılabilir ancak aynı içerikte tekrar konu açılmaması önerilir.
- Rehber paylaşımlarında mümkünse adım adım anlatım yapılması tavsiye edilir.
- Oyun içi görevler, boss savaşları, karakter gelişimi ve stratejiler hakkında rehberler paylaşılabilir.
- Rehber paylaşımlarında mümkünse görseller veya açıklayıcı bilgiler eklenmesi önerilir.
- Tartışmalar sırasında diğer kullanıcıların görüşlerine saygı gösterilmelidir.
- Hakaret, provokatif yorumlar ve kışkırtıcı paylaşımlara izin verilmez.
- Spam içerik, reklam veya alakasız bağlantılar paylaşılmamalıdır.
- Hile programları veya oyunun kullanım şartlarını ihlal eden içerikler paylaşılmamalıdır.
- Konu içinde korsan içerik veya yasa dışı bağlantılar paylaşılması kesinlikle yasaktır.
- Rehber konularında yanlış veya yanıltıcı bilgiler paylaşılmamalıdır.
- Güncellenmesi gereken rehberler zaman içinde düzenlenebilir.
- Forum düzenini bozacak davranışlar moderasyon tarafından incelenebilir.
- Kurallara uymayan içerikler moderasyon ekibi tarafından düzenlenebilir veya kaldırılabilir.
Bu kuralların amacı Oyun Rehberleri kategorisinin oyuncular için faydalı ve bilgilendirici bir kaynak olarak kalmasını sağlamaktır.